Vi har nu återupptagit introduktionsflygningarna efter ett långt uppehåll p.g.a pandemin. Du som har ett presentkort uppmanas att kontakta bokning@lbfk.com med önskemål om dag för flygning.

Boka en introduktionsflygning med en av flygklubbens piloter

Du kan boka en introduktionsflygning med en av LBFKs piloter där du först får en introduktion till flygplanet, flygsäkerhet och flygklubbens verksamhet samt en möjlighet att få svar på dina frågor om allt som rör flyg.

Sedan startar vi från Luleå airport för en flygtur där du får prova på att spaka planet själv. Vi flyger i valfri riktning (Med reservation för väder och eventuella restriktionsområden) och du har möjlighet att se ditt hem från ovan eller vinka till en vän på marken.

Efter 30 eller 60 minuter landar vi på Luleå airport igen. Och självklart tar vi selfies, massor av selfies!

Flygningen sker i någon av våra moderna Cesna 172S, SE-MDE eller SE-LUZ och du har möjlighet att ta med en vän som får åka med i baksits.

Du kan köpa en Introduktionsflygning till dig själv eller ett presentkort som gåva. Betalningen sker via Swish efter genomförd flygning.

Du som köper presentkort får ett mail med betalningsinstruktioner efter genomförd flygning. Presentkortets giltighetstid är 2 år efter gåvotillfället.

Priser

  • Introduktionsflygning 30 min:  1500 kr
  • Introduktionsflygning 60 min:  2700 kr
Cirklarna visar hur långt man kommer på en 30 respektive 60 minuters flygning tur och retur inklusive lite sightseeing.